Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ "ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ" 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ένα μυστικό … που το ξέρουν ΟΛΟΙ!»
















Ένα θέαμα μοναδικό, πρωτοποριακό για τα θεατρικά δεδομένα και άκρως εντυπωσιακό που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας φίλους. Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, των τρισδιάστατων κινούμενων εικόνων
 (3D ANIMATION) ,των ψηφιακών εφέ και των διαδραστικών προβολών, οι ζωντανοί ήρωες της ιστορίας μπλέκονται με τους φανταστικούς και προσφέρουν στο θεατή ένα φαντασμαγορικό θέαμα. 


Το έργο με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο και μέσα από ξεκαρδιστικές ατάκες, πρωτότυπη μουσική, φανταστικά κουστούμια και πολύ χορό καταφέρνει να περιγράψει με ιδιαίτερα ευαίσθητο τρόπο ζητήματα που απασχολούν τα σημερινά παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως η ενδοσχολική βία, ο κοινωνικός ρατσισμός, η αλαζονεία αλλά και η αξία της φιλίας και της οικογένειας.

Περίληψη έργου:
Ένα δεκάχρονo κοριτσάκι σε ένα μικρό ελληνικό νησί ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ότι την πληγώνει και την προβληματίζει. Ένα μικρό χταποδάκι ανυπομονεί να γνωρίσει το άγνωστο και να ξεφύγει από την καθημερινότητά του.
Ποιος κρίκος ενώνει αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές;
Θα καταφέρουν τελικά να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους;
Με θάρρος, αισιοδοξία, και σύμμαχο έναν παππού που ξέρει να διηγείται μοναδικές ιστορίες οι ήρωες μας θα ζήσουν μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους.

Συντελεστές

Κείμενο: Φιλιππίδου Πόπη
Σκηνοθεσία: Φιλιππίδης Κώστας
Μουσική: Κωνσταντοπούλου Λίζα
Σκηνικά: Αϊναροζίδου Κατερίνα
Κουστούμια: Κουταλίδου Κατερίνα
Χορογραφίες: Clodah Muray

Παραστάσεις: Κυριακή 15:00 μ.μ. Καθημερινά: Για τα σχολεία οργανωμένες παραστάσειςΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2310262051www.aristoteleio



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου